top of page
ESO I BATXILLERAT 

 

La nostra estructura de l'educació s'ha dissenyat per oferir als nostres estudiants l'acompanyament durant tot el trajecte: PET, KET, First Certificate for schools*, First Certificate, Advanced Certificate i Proficiency. Estudiant aquest programa els joves obtenen el certificat oficial de l'exàmen de Cambridge a la vegada que els ajuda amb els seus exàmens de Secundària i Batxillerat. Aquests certificats oficials seran un gran avantatge per al seu futur professional i per a les seves opcions de vida.

 

Portem els nostres estudiants a través d'una estructura progressiva dissenyada per a assolir els coneixements, avançar i millorar les seves habilitats en anglès. Els proporcionem la gramàtica, el vocabulari, la comprensió lectora, l'escriptura i la comunicació oral que necessiten per seguir amb èxit el curs escolar.

Estaran preparats tant per als exàmens PET i KET com per a l'examen final de Batxillerat.

També oferim cursos per a tots els nivells, de bàsic a avançat, sense haver de seguir obligatòriament els exàmens de Cambridge. Per a més informació consulteu l'apartat cursos per a adults.

Cambridge First Certificate for Schools, First Certificate (FCE) i Advanced (CAE).

Aquests títols reconeguts internacionalment són un gran avantatge per al seu futur professional.

 

*Cambridge English First Certificate for Schools és l'examen equivalent i amb les mateixes qualificacions que el Cambridge First Certificate, però amb un contingut especialment dirigit als interessos i experiències dels escolars.

 

            - Segueix exactament el mateix format i nivell que el     Cambridge First Certificate.

            - Té el mateix reconeixement internacional ESOL Certificate que el Cambridge First Certificate.

            - Segueix com una progressió dels examens i cursos de Cambridge PET i KET.

            - Proporciona als estudiants un certificat d'examen reconegut internacionalment.

            - Compleix el nivell B2, necessari per obtenir un títol universitari.

bottom of page