top of page

BENVINGUTS

 

Benvinguts a ThomaS English School, una acadèmia d'anglès a Cerdanyola del Vallès, que ofereix cursos de qualitat als estudiants de totes les edats i nivells, des de nens a partir de 3 anys fins a adults. Els grups són reduïts, un màxim de 8 estudiants per classe per a nens i de 10 estudiants per a joves i adults. ThomaS English School és un centre autoritzat per preparar els exàmens oficials de Cambridge.

 

A la ThomaS English School considerem prioritària la comunicació oral en els nostres cursos d’anglès. Ens agrada que els nostres estudiants siguin exposats a tant anglès com sigui possible, per ajudar-los a millorar la seva capacitat i confiança per parlar, escoltar, llegir i escriure en anglès. Utilitzem mètodes tradicionals d'ensenyament de provada eficàcia, millorats gràcies a l'ús de les noves tecnologies: totes les aules estan equipades amb pissarres interactives i accés a Internet, perquè resulti més fàcil aprendre anglès.

 

Les pissarres interactives són una eina divertida. Utilitzant els sentits de la vista, l'oïda i el tacte, donen dinamisme a les classes, de manera que els estudiants estan més estimulats per aprendre i millorar. Es tracta, doncs, d'un estil d'aprenentatge molt visual i dinàmic que millora l'experiència dels nostres alumnes.

 

Tots els nostres professors són nadius o bilingües i han estat contractats i formats per oferir un alt nivell d'ensenyament als nostres estudiants.

School.jpg

Comentaris dels estudiants :

Juny 2016

Aquesta ha sigut la millor acadèmia a la que he estat desprès d´haver provat dues més.

Juny 2016

Punts possitius: un professor molt bo, el nombre d´estudiants per classe, aules amb pissarres interactives i l´ajut extra dels professors.

Juny 2016

M´ha agradat la manera de fer la classe, més dinàmica, i he après més que a altres llocs.

TAULERS INTERACTIUS

 

Totes les nostres aules disposen d'una pissarra interactiva. Aquesta és una poderosa eina d'aprenentatge que utilitza diferents sentits com la vista, l'oïda i el tacte; això fa que l'aprenentatge de l'anglès sigui més fàcil, emocionant i interactiu. Satisfà les necessitats dels estudiants visuals i kinestèsiques i també millora l'accessibilitat per a estudiants amb necessitats especials pel que els permet veure, llegir i manipular la informació amb més facilitat.

CLASSES GRATUÏTES DE CONVERSA

 

Per a tots els estudiants matriculats als cursos Cambridge FCE (First Certificate) i CAE (Advanced Certificate) tenim una classe de conversa gratuïta tots els dimarts i dimecres de 20:30 a 21:30h. Aprofita i gaudeix l'oportunitat de conversar en anglès amb el nostre personal docent.
 

BIBLIOTECA

 

Préstec de llibres en anglès per ajudar-te a aprendre i millorar.
 

NIVELLS D'ANGLÈS I PROVES DE NIVELL

 

Avaluem el teu nivell d'anglès (en cas necessari) i t'oferim les classes acord al teu nivell. Seguim el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües.

bottom of page